2019-07-02 09:33:39• hírek • x

Kösd össze a kellemest a hasznossal: keresd fel te is a Roana Crio Centert!

Az egészség a test, az elme és a lélek tökéletes harmóniája (B. K. S. Iyengar), a boldogság pedig a lélek egészsége (Hans Lohberger), azaz annak érdekében, hogy boldogok és egészségesek legyünk, ugyanúgy gondoskodnunk kell a testünkről, az elménkről és a lelkünkről is. A technológia fejlődése szerencsére lehetővé teszi, hogy mindezt egyszerre elérjük.

Ha Szatmárnémetiben vagy a város közelében laksz, akkor igazán szerencsésnek érezheted magad, ugyanis a Roana Crio Center szolgáltatásai között mostantól a krioszaunás kezelést is megtalálod, melyet igencsak jutányos áron vehetsz igénybe. De miből is áll pontosan a hidegterápia? Maga a krioszaunás fülke hasonló a tradicionális szaunákhoz, de a kezelés során az emberi szervezet nem magas, hanem extrém alacsony, -110 °C és -160 °C közötti hőmérsékletnek van kitéve nagyjából 3 percen keresztül. A krioszaunás kezelésnek rengeteg pozitív egészségügyi hatása van. Legfőbb előnyei közé tartozik, hogy egyszerre több gyulladt ízület is egyidejűleg kezelhető. A hidegben való tartózkodás befolyásolja a sejtszintű anyagcserét. A hideg hatására fokozódik a szervezet tevékenysége, beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, különböző gyógyhatású hormonok, enzimek – köztük endorfin – szabadulnak fel. Emellett a szervezet védekezőképességét a hideg stimulálja, így az immunrendszer erősödik, a stressz szintje pedig csökken. Végül, de nem utolsósorban azt is érdemes kiemelni, hogy a hidegterápia bármilyen testsúlycsökkentő kúra tökéletes kiegészítője lehet, ugyanis egyetlen kezeléssel akár 200 kalóriát is el lehet égetni.


Ám a Roana Crio Centerben nem csak teljes testet érintő krioterápiában lehet részed, hanem választhatod a helyi fagyasztásos kezelést, azaz a lokális krioterápiát is. A kezelés során a folyékony nitrogén segítségével előállított hideg, -70 és -90 Celsius-fok közötti levegővel kifejezetten a problémás területeket lehet megcélozni, legyen szó akár az arcról, a dekoltázsról, a fejbőrről vagy épp az ízületekről. 


Szeretnéd kimaxolni a kezelések hatékonyságát? Akkor engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk a szalon egy másik szolgáltatását is. A Velus Jet kezelés során úgy állíthatod össze magadnak a masszázst, hogy az a te igényeidnek a leginkább megfeleljen: kiválaszthatod a masszázshoz használt víznyomás erősségét, a masszázs intenzitását, és a kezelés során érintett testtájakat is. A szakemberek szerint a Velus Jet kiválóan alkalmas az ízületi és hátfájdalmak, valamint az izomfájdalom csökkentésére, a stressz és a szorongás oldására, a migrén és az álmatlanság kezelésére, a vérkeringés serkentésére, illetve az endorfintermelés fokozására is.


Amint láthatod, a Roana Crio Center testet és lelket kezelő szolgáltatások széles tárházával áll rendelkezésedre. Mindenképp érdemes tehát betérni a szalonba, ahol felkészült szakemberek és utolsó generációs készülékek várják a gyógyulni vagy épp relaxálni vágyókat. További infókért keresd fel a szalon weboldalát, vagy látogass el személyesen a Grigore Ureche 20. szám alatt található Roana Crio Centerbe.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: